6022@4x

Michael Aal

Een ervaren data gedreven, ondernemende en resultaatgerichte Product Owner, Marketeer en Data Protection Officer met een digitale mindset, zo kun je mij het beste omschrijven. Niet alleen handelen vanuit de vraag, de theorie of de geldende wet- en regelgeving maar voornamelijk vanuit de praktijk de best passende oplossing(en) voor mijn opdrachtgevers realiseren. Gebruikmakend van gangbare en vooruitstrevende technieken om doelen te bewerkstelligen en daadwerkelijk het verschil te maken.

Of het nu gaat om het ontwikkelen of verbeteren van een app, platform, website of tool, het bedenken, uitwerken of optimaliseren van een marketingcampagne of het AVG-compliant maken en houden van een organisatie, ik ben je graag van dienst.

Trots op mijn opdrachtgevers, energiek door de afwisseling en nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden.

Karaktereigenschappen:
Creatief | Besluitvaardig | Oplossingsgericht | Betrokken | Authentiek | Flexibel | Bevlogen | Humor | Leergierig

Marketing_logo@4x seal-advcspo@4x

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Referenties

Nicky Noordhoek

Account Manager @ STER

Nicky Noordhoek

Working with Michael as being one of my clients, was pleasant. He is hard working and willing to get the best deal out of it in a reasonable and fair way. He is always keeping himself informed about developments in his area of working what results in interesting conversations.

 

Mirjam van Roer

Directeur @ Ergo Optima

Mirjam van Roer

Michael heeft veel kennis op het gebied van online marketing en weet deze op een heldere, kritische en humoristische manier over te brengen. Hij is doelgericht, energiek, gedreven en gepassioneerd. Hij schroomt niet om op een directe manier zijn visie te geven op marketing zaken. Hiermee brengt je in beweging om ‘buiten de bestaande kaders’ te kijken. Michael is daardoor meer dan een ‘externe’ die je even inhuurt.

Britta Sluis

Managers Consumers Marketing @Royal Schiphol Group

Britta Sluis

Van augustus 2016 tot oktober 2017 heeft Michael bij Schiphol Consumers de rol van database marketeer ingevuld. Met een grote drive, enthousiasme en expertise heeft hij bij ons de basis weten te leggen voor persoonlijke en relevante communicatie met onze passagiers. Hij heeft in kaart gebracht wat hiervoor nodig was maar is tevens erin geslaagd verschillende projecten ook daadwerkelijk te realiseren en de volgende stappen te maken die nodig waren voor data-driven marketing. Zijn kracht is dat hij niet alleen in zijn eentje aan de slag gaat maar een legacy creëert waar ook anderen bij betrokken worden en mee aan de slag kunnen. Een enorm voordeel van Michael is dat hij weet wat marketeers nodig hebben vanuit een bredere marketingkennis en zeker ook zijn expertise als data protection officer waarmee het werken vanuit de data voldoet aan de wetgeving. Essentieel in deze fase van ontwikkeling en niet vanzelfsprekend dat een database marketeer over deze kennis in dergelijke mate beschikt. Daarnaast, en wellicht het meest belangrijk, is Michael betrouwbaar en zeer plezierig om mee te werken.

Lysette van Kampen

Manager Marketing & Communicatie @ City Marketing Lelystad

Lysette van Kampen

Pleasantly effective. That is how I can best describe the experience I have had in working with Michael Aal. Michael has helped me build up a straightforward, yet personal, e-mail campaign for the city of Lelystad in the Netherlands. Me, being a newbie in email-marketing, urgently needed someone on top of this game. Michael brought more to the table than I could have hoped for.

Helen van Veelen

Communication Manager @ Pelgrim

Helen van Veelen

Michael heb ik leren kennen binnen ATAG Nederland in de functie Communicatie Manager Consumenten. Vanuit zijn functie heeft Michael een sterk en uitgebreid netwerk opgebouwd, waarmee hij diverse projecten initieerde, uitvoerde en bewaakte. Michael is een ware specialist met alle kennis in huis die hij nodig heeft. Aan projecten raakt hij zodanig verslingerd, dat hij het niet meer loslaat!

Hans Voorn

Manager Marketing &online &BigData

Hans Voorn

Michael is een fijne vent. Slimme marketing analist die goed samen kan werken met marketeers en marcommers. Hij weet veel over de nieuwste zaken op het gebied van big data, marketing automation, email marketing, DMP en ook AVG. En prettig in de omgang.

 

Rob Boeren

Marketing Manager Key & Large Accounts @ De Lage Landen

Rob Boeren

Ik heb Michael ervaren als een zeer allround marketing professional. Naast een scherp oog voor data en detail, heeft Michael gedurende zijn interim periode enkele grote campagnes geïnitieerd, ontwikkeld en geïmplementeerd. Een echt hands-on persoon, welke naast zijn zakelijke instelling ook zeker een positieve bijdrage heeft geleverd aan het intermenselijke aspect met daarbij een gezonde dosis humor!

FIFPRO

Interim Product Owner

FIFPRO

In my role as interim Product Owner at FIFPRO, I have worked on the most exciting projects in the past two years. Each of these projects somehow made an impact in the world of professional football. In this video, I give you a nice overview of the projects i have delivered.

Teus Kieboom

Director Financial Market @ Experian MIS Nederland

Teus Kieboom

Na 35 jaar in het vak denk je dat je alles wel hebt gehad, maar nee. Een jaar of 5 geleden ontmoette ik Michael Aal. Met zijn huidige Bull Marketing.nl ben ik weer een ervaring rijker. Geen buro dat klanten naar de mond praat, geen ja knikker, geen snel pak, zelfs geen gelikte nieuwe auto. Nee een kritisch, soms lastig mens, met twee benen op de grond en gewoon met verstand van zaken. Hij voegt iets toe, RESULTAAT voor de klant.

Karin Kuipers

Communicatie manager @ Ontwikkel Maatschappij Flevoland

Karin Kuipers

Ik heb samen met Michael gewerkt aan het verbeteren van de online en digitale marketing activiteiten van de OMFL. De heldere uitleg, kennis van zaken en een goede dosis humor maakt de samenwerking bijzonder prettig. Bovendien zijn zijn adviezen zeer goed te gebruiken in de praktijk.

 

Jim Kras

Directeur Klantrelatiemanagement @ ABN AMRO

Jim Kras

Michael is een Customer Journey Expert! Hij is als de beste in staat om te denken vanuit de bedoelingen en stappen van een klant en dat op simpele wijze te visualiseren en te vertalen naar werkende processen binnen alle kanalen. Bovendien is Michael effectief in zijn aanpak. Vanuit zijn persoonlijkheid en getting-things-done mentaliteit krijgt hij gemakkelijk mensen mee en levert snel zijn resultaten. Daarnaast zorgt hij voor een vrolijke noot op de afdeling.

Steven van Belleghem

Managing Partner @ Insites Consulting

Steven van Belleghem

Working with Michael is a blast. He’s always in for a good laugh, some good food and great marketing discussions. I love his brand and products and I’m really glad Michael gave us the opportunity to work with his team.
It is clear to me that Michael stands for his company, is very motivated and a real implementor of new marketing projects.
And next to that, he’s just a great and funny guy!

Manja Costermans

Manager E-solutions & CRM @ Bosch and Siemens Home Appliance Group

Manja Costermans

Geef de bull een doel en hij ontwaart zijn rode lap. Snuivend en stampend stormt hij erop af. Je voelt de adrenaline stijgen. Niets leidt hem af, de klant moet zegevieren, de klant mag niets ontbreken: het doel zal bereikt worden! En als de klant zijn doel bereikt en zij haar concurrentie het nakijken geeft, pas dan betreedt de bull zijn groene weiden. Alwaar hij nieuwsgierig rond zal kijken, op zoek naar een nieuwe rode lap.

Opdrachtgevers

Vastgoed Management Nederland
Property First
Schiphol
Ergo Optima
City Marketing Lelystad
FIFPRO
OMFL
Bosch
SWIFT.ONLINE
PlanningIT
Boretti
Coolcat
Experian
Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG
Nonnetje
Multi Color Flowers
DELA
Wacom Europe GmbH
HTC
ABN AMRO
Randstad
De Lage Landen
Loyalty Lab
Pelgrim
MVGM
Verwey Vastgoed

Contact

Heeft u een vraag, wilt u specifieke informatie over mijn dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wanneer u onderstaand formulier invult neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bull Marketing.nl
  Hanensteeg 9
  1381 XS WEESP

  +31 (0) 6 29174910
  info@bullmarketing.nl
  LinkedIn

  Knab: NL 12 KNAB 0717 7598 22
  KvK nr. 32142839
  BTW NL0016.06.798.B39